ClearView™ — нове рішення, що спрощує керування мережею за допомогою широкого набору інструментів
bakotech
  
Новости
ClearView™ — нове рішення, що спрощує керування мережею за допомогою широкого набору інструментів
23 май 2023

GFI ClearView™ — нове рішення від GFI Software, яке забезпечує миттєве відстеження вашої мережі, трафіку та додатків в режимі реального часу, з роздільною здатністю в 1 секунду. Інструмент також дозволяє проводити регулярний аудит.

Завдяки інтерактивній аналітиці, спеціалізованим звітам та іншим функціям рішення, IT-команда вашої організації зможе вирішити проблеми з продуктивністю та запобігти простою. Інтеграція з Active Directory та комплексний моніторинг додатків допомагають візуалізувати мережу до рівня користувача, що покращує виявлення та попередження кіберзагроз.

GFI ClearView створений з метою надання вашому бізнесу цінної інформації про мережу та критичні додатки. Рішення розгортається на віртуальних машинах, а отже економить час та кошти на налаштування фізичного обладнання.

Якщо ви зацікавилися нашим рішенням, за посиланням можете ознайомитися з більш детальною інформацією про технічні характеристики та переваги. Ви також можете звернутися до наших спеціалістів за консультацією щодо впровадження та інтеграції GFI ClearView у ваші бізнес процеси: gfi@bakotech.com

К списку новостей      >