BAKOTECH підписує вендора Extreme Networks
bakotech
  
Новости
BAKOTECH підписує вендора Extreme Networks
15 фев 2023

Ми постійно в пошуку розробників рішень, які можуть розширити можливості клієнтів у розвʼязанні технологічних завдань. Саме тому ми підписали нового вендора, поява якого означає для нас відкриття цілого нового напрямку – дистрибʼюція мережевого обладнання. Extreme Networks – саме так називається вендор, який добре зарекомендував себе на ринку мережевих рішень та отримав масу схвальних відгуків як від клієнтів, так і від аналітиків. Тому ми не могли пройти повз і відмовитись від партнерства з такою компанією. В результаті, тепер ми є офіційним дистрибʼютором рішень Extreme Networks. 

Extreme Networks — це компанія-розробник мережевого обладнання, яка є одним з лідерів ринку згідно з оцінками незалежних експертів. Портфоліо вендора включає:  
  • Обладнання для побудови Wi-Fi-мереж Extreme Wireless; 
  • Маршрутизатори Extreme Routing; 
  • Комутатори Extreme Switching;
  • Локальні та хмарні додатки для централізованого управління мережею. 
 
Повний перелік рішень вендора знайдете за посиланням.  
 
Мережеві рішення використовуються буквально усіма компаніями, але при цьому вони не позбавлені проблем, з якими традиційно стикаються ІТ-спеціалісти. Extreme Networks усуває ці недоліки, дозволяючи створювати мережі з безкомпромісною продуктивністю та відмовостійкістю. На додачу, інфраструктури на базі рішень вендора легкі в розгортанні та прості в управлінні, до того ж вони добре інтегровані з продуктами інших популярних виробників. 
 
Як результат, з Extreme Networks клієнти отримують можливість створення продуктивної мережевої інфраструктури будь-яких масштабів та для будь-яких завдань.  
 
Всі ці переваги оцінили аналітики з Gartner, що дозволило визнавати Extreme Networks вибором клієнтів Gartner Peer Insights для дротової та бездротової локальної мережі протягом пʼяти років підряд: з 2018 до 2022 включно. Протягом того ж періоду Extreme Networks є лідером Gartner Magic Quadrant в секторі Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.  
 
Слідкуйте за нашими соцмережами та розсилками, адже вже скоро будуть зʼявлятися активності, які допоможуть вам ближче познайомитись з вендором та його продуктами.  
К списку новостей      >