BAKOTECH стає дистриб'ютором рішень CyberArk
bakotech
  
Новости
BAKOTECH стає дистриб'ютором рішень CyberArk
28 апр 2023

Міжнародний True Value Added дистрибʼютор — компанія BAKOTECH та компанія-розробник рішень кібербезпеки CyberArk оголосили про початок партнерства. Тепер BAKOTECH буде офіційним дистрибʼютором рішень вендора в Україні, Молдові, Азербайджані, Грузії, Казахстані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизії, Латвії, Литві та Естонії.

CyberArk — це розробник рішень, які спрямовані на управління привілейованим доступом, створення системи інформаційної безпеки облікових записів, ідентифікацію бізнес-користувачів та безпечний доступ до хмарних середовищ.

CyberArk є визнаним лідером ринку та має багато клієнтів і партнерів в регіоні. Рішення вендора відмічені не лише позитивним клієнтським досвідом, а й незалежними аналітичними компаніями: компанія знаходиться у секторі лідерів згідно Gartner Magic Quadrant for PAM & Access Management.

Зокрема, для нових та поточних клієнтів BAKOTECH будуть доступні рішення CyberArk за такими напрямами: 

  • CyberArk Privileged Access – платформа, яка забезпечує повний контроль за привілейованим доступом, захищаючи від будь-яких можливих кібератак. Надійне шифрування, моніторинг та аналіз дій користувачів дозволяє бути впевненими у безпеці бізнес-інфраструктури.
  • CyberArk Identity Management – платформа, яка забезпечує ефективне керування ідентифікацією та доступом користувачів до різних додатків та ресурсів. Це надійний інструмент, який допомагає організувати безпеку та контроль за доступом до важливих даних.
  • CyberArk Workforce & Customer Access – комплексне рішення для ефективного керування доступом користувачів до важливих ресурсів в організації. Серед його функцій – контроль над обліковими записами, додатками та іншими цінностями, які потребують особливого захисту.
  • CyberArk Endpoint Privilege Security – рішення для ефективного керування доступом до привілейованих облікових записів на локальних комп'ютерах та серверах. Воно має високу функціональність і гарантує захист конфіденційних даних та систем від несанкціонованого доступу.
  • CyberArk Cloud Privilege Security – інструмент, що дозволяє організаціям забезпечити контроль доступу до хмарних ресурсів. А завдяки штучному інтелекту рішення визначає вразливість та захищає хмарні ресурси від кібератак.
  • CyberArk Secrets Management – рішення для безпечного керування секретами для DevOps, Cloud, IaaS та надійного захисту привілейованого доступу. Забезпечує централізоване зберігання, реєстрацію та керування високочутливими даними у сховищі (паролями, ключами API, сертифікатами та іншими).

Про компанію BAKOTECH

BAKOTECH — міжнародна компанія, яка займає лідируючі позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб'ютор, BAKOTECH надає професійну до- та пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників.

К списку новостей      >