Ekran System увійшов до списку репрезентативних постачальників у Gartner Market Guide 2022 для рішень з управління інсайдерськими ризиками
bakotech
  
Новости
Ekran System увійшов до списку репрезентативних постачальників у Gartner Market Guide 2022 для рішень з управління інсайдерськими ризиками
05 май 2022
 
 
Організації продовжують працювати з віддаленими співробітниками та сторонніми постачальниками, створюючи гібридні середовища, що піддаються додатковим ризикам безпеки. Згідно з дослідженнями Gartner, управління внутрішніми ризиками стало пріоритетом для керівників у сфері безпеки та управління ризиками.
 
Для ефективного усунення інсайдерських ризиків, що виникають, експерти Gartner рекомендують підприємствам:  
  • Розробити офіційну програму інсайдерських ризиків для підвищення видимості та захисту даних.
  • Провести облік сторонніх постачальників та партнерів, які мають доступ до вашої мережі.
  • Навчити співробітників та впровадити необхідні інструменти для забезпечення своєчасного виявлення несанкціонованих дій.
У своєму дослідженні компанія Gartner визнала, що Ekran System може допомогти підприємствам дотримуватися цих рекомендацій та ефективно усувати внутрішні ризики. У листі до Ekran System Gartner написали:
 
"Це велике досягнення, оскільки Gartner визнала Ekran System одним з основних гравців на ринку IRM (Insider Risk Management)". 
 
Команда Ekran System постійно вдосконалює свою платформу, щоб надати клієнтам нові функції та можливості, що відповідають їхнім потребам в управлінні інсайдерськими ризиками. Вендор хоче надати організаціям можливість захистити свої найцінніші дані та активи незалежно від того, яку платформу чи середовище вони використовують.
 
«В Ekran System ми постійно відстежуємо та аналізуємо світові тренди кібербезпеки, щоб наш продукт відповідав останнім змінам та запитам наших замовників. Ми дуже раді бачити, що наші зусилля набули такого визнання» — Олег Шомонько, CEO Ekran System.  
 
К списку новостей      >