BAKOTECH стає офіційним дистрибʼютором Picus Security на ринку України
bakotech
  
Новости
BAKOTECH стає офіційним дистрибʼютором Picus Security на ринку України
21 мар 2023

Відтепер продукти Picus Security доступні українським замовникам у портфоліо BAKOTECH. Рішення вендора вже можна придбати через партнерську мережу дистрибʼютора в Азербайджані, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії. 

Picus Security є новатором у галузі технології імітації злому та атаки (BAS).  

Picus Complete Security Validation Platform забезпечує автоматичну, безперервну та послідовну оцінку рівня безпеки організації в режимі 24/7. З Picus Security компанії можуть скласти повну картину своєї готовності до загроз та оптимізувати інвестиції у безпеку, щоб запобігти серйозним інцидентам. 

«‎Організація безпеки інфраструктури — це справжнє випробування для компаній. Ландшафт кіберзагроз постійно змінюється, але дізнаватись про ці зміни «на практиці‎» не дуже приємно. Вихід — постійна перевірка ефективності систем захисту за допомогою технологій симуляції», — каже Мирослав Бондар, директор департаменту B1, BAKOTECH.‎‎ — «‎Продукти Picus Security дозволяють моделювати реальні атаки, вказують на потенційні прогалини у безпеці та надають рекомендації стосовно помʼякшення наслідків. Таким чином, користувачі отримують чітку відповідь на запитання «Чи всі рішення безпеки працюють належним чином?‎» та «Як підвищити кіберстійкість свого захисту?»‎. 

Щоб платформа залишалась актуальною, фахівці Picus постійно оновлюють бібліотеку загроз. Бібліотека включає нові типи шкідливих програм, програм-вимагачів та методів, що використовуються досвідченими кіберзлочинцями.

Всі продукти Picus розроблені з урахуванням простоти використання та інтегруються разом, щоб забезпечити стабільний робочий процес. 

Детальніше про рішення Picus Security дивіться за посиланням https://www.picussecurity.com/  

Про компанію Picus Security 

Picus Security є новатором технології Breach and Attack Simulation. Провідні організації по всьому світу довіряють Picus Complete Security Control Validation Platform, яка постійно перевіряє ефективність засобів контролю безпеки щодо кібератак та надає аналітичні дані для їх оптимізації. Компанія має глобальну мережу торгових партнерів та партнерів по альянсах. Офіси Picus знаходяться в Північній Америці, Європі та Азійсько-Тихоокеанському регіоні. 

Про компанію BAKOTECH 

BAKOTECH — міжнародна компанія, яка займає провідні позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб'ютор, BAKOTECH надає професійну перед- та постпродажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників.

К списку новостей      >