BAKOTECH тепер єдиний дистриб'ютор продуктів Netwrix Corporation з розширеним портфелем
bakotech
  
Новости
BAKOTECH тепер єдиний дистриб'ютор продуктів Netwrix Corporation з розширеним портфелем
14 июл 2022
 
 
Компанія Netwrix Corporation спеціалізується на рішеннях для аудиту різних елементів IT-інфраструктури. За дистриб'юцію рішень у регіоні відповідає компанія BAKOTECH, яка стала єдиним офіційним дистриб'ютором Netwrix в Україні, Азербайджані, Казахстані, Грузії та країнах Балтії.
 
Також список доступних продуктів поповнюється двома новими рішеннями: Netwrix SbPAM та Netwrix Change Tracker. Таким чином, для клієнтів доступні 4 рішення Netwrix:
  • Netwrix Auditor - комплексний аудит IT-інфраструктури на наявності уразливостей. Допомагає підвищити рівень безпеки, оптимізувати робочі процеси IT-фахівців та спростити проходження аудиторських перевірок на відповідність стандартам.
  • Netwrix Data Classification – рішення для класифікації даних. Надає повну інформацію про всі дані компанії, а також забезпечує гнучку пріоритизацію та контроль інформації.
  • Netwrix SbPAM – рішення для керування привілейованим доступом (PAM) третього покоління. Дозволяє реалізувати у компанії підхід zero trust, знизити ризик компрометації чи неправомірного використання привілейованих облікових записів.
  • Netwrix Change Tracker – ПЗ для захисту, моніторингу та перевірки конфігурації критично важливих систем. Допомагає підвищити безпеку системних конфігурацій та легше пройти аудит на відповідність нормам безпеки.
Нові рішення допомагають клієнтам краще розуміти процеси всередині компанії, що дозволяє своєчасно реагувати на загрози, усувати проблеми на ранніх етапах, забезпечувати безперервність бізнесу та його масштабування.Рішення Netwrix регулярно одержують високі оцінки від користувачів в опитуваннях аналітичної компанії G2. Так зручність використання Netwrix Auditor оцінено в 8.5, а простота впровадження - 8.3 із 10.
 
«Завдяки рішенням Netwrix клієнти можуть проходити IT-аудит на відповідність стандартам безпеки з меншими витратами ресурсів та коштів. Як результат, конфіденційні дані та критично важливі системи для бізнесу будуть захищені відповідно до всіх стандартів. Розширення продуктової лінійки дає клієнтам більше можливостей, перетворюючи продукти вендора на комплексну платформу для забезпечення безпеки та видимості» - говорить Євгеній Бадах, CEO компанії BAKOTECH.
 
  
Про компанію Netwrix Corporation
 
Міжнародна компанія, що спеціалізується на розробці, впровадженні та супроводі програмного забезпечення для аудиту змін в ІТ-інфраструктурі, скорочення кількості інцидентів ІТ, забезпечення безперервності бізнес-процесів та відповідності галузевим стандартам.
 
При виникненні питань щодо рішень Netwrix звертайтесь: netwrix@bakotech.com
 
  
Про компанію BAKOTECH
 
BAKOTECH - міжнародна компанія, що займає лідируючі позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб'ютор, BAKOTECH надає професійну до- та пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку партнерам та кінцевим замовникам.
К списку новостей      >