F-Secure презентував новий бренд для корпоративних клієнтів: WithSecure
bakotech
  
Новости
F-Secure презентував новий бренд для корпоративних клієнтів: WithSecure
01 апр 2022

Фінські підходи F-Secure до захисту бізнесу від кіберзагроз більше не можуть знаходитися в рамках одного бренду. Бізнес-підрозділ F-Secure відокремився в нову компанію WithSecure, яка тепер зможе повноцінно зосередитись на застосуванні своїх напрацювань для найповнішого захисту бізнесу. 

В основі відокремлення лежить концепція спільної безпеки, згідно з якою для розробки рішень будуть застосовуватись напрацювання експертів F-Secure, а також досвід партнерів та клієнтів. 

Представники WithSecure заявляють, що у мінливому ландшафті загроз неможливо створити якісні рішення, які відповідали б усім вимогам, спираючись лише на власний досвід. Спільні зусилля та кейси клієнтів та партнерів допоможуть покращувати й без того визнані технології інстинктивного захисту F-Secure для створення бізнес-ефективної кібербезпеки. 

«Співзахист вашого бізнесу від кіберзлочинності є важливою частиною нашої роботи. Наш досвід і знання, а також наші інноваційні інстинктивні технології — це два найважливіші компоненти, які склали практичне ядро нашої пропозиції. Людський досвід роботи разом з визнаними технологіями є запорукою якісного захисту вашого бізнесу. WithSecure — це злиття всіх цих компонентів у бренд кібербезпеки B2B, який є стратегічним партнером для вашого бізнесу» — говорить Юхані Хінтікка, президент і СЕО With Secure. 

За деталями звертайтесь на офіційний сайт WithSecure: www.withsecure.com

К списку новостей      >