Ми вирішили створити Коаліцію дистриб’юторів України
bakotech
  
Новости
Ми вирішили створити Коаліцію дистриб’юторів України
01 мар 2022
 
 
В цей дуже складний час для Нашої Країни ми вирішили створити Коаліцію дистриб’юторів України.Наразі в Коаліцію входять компанії БАКОТЕК та Oberig IT
 
Головне завдання Коаліції — очистити наш бізнес від будь-якого російського впливу, виключивши з нього компанії та виробників IT-рішень, які мають будь-які зв`язки з країною-агресором. Так ми зможемо гарантувати, що наш бізнес не принесе жодної копійки країні-агресору.  
 
Для цього першим етапом діяльності Коаліції сформували дві основні задачі по територіям України та країн пострадянського простору (окрім Росії):
 
1. Інформування ІТ-ринку щодо присутніх каналів постачання ІТ/ІБ-рішень, які фінансово «спонсорують» країну-агресора. Тобто ми будемо висвітлювати дистриб`юторський бізнес, що частково чи повністю керується з РФ. 
2. Інформування ІТ-ринку щодо виробників, країною походження яких є Росія, та щодо альтернатив, доступних на наших ринках, для найдоцільнішого переходу.
 
Зі своєї сторони, Коаліція вже проводить роботу з виробниками по виявленню каналів постачання за участю російських компаній. Також ведеться робота по переорієнтації бізнесу в офіси України та дружніх Україні сусідніх держав.
 
Ці дії дозволять Партнерам та Замовникам з різних країн не тільки економічно не підтримувати країну-агресора (що вже є вагомим фактором!), а й захистити свої інвестиції в бізнес і диверсифікувати економічні ризики.
 
Долучайтеся до ініціативи - заповнюйте форму https://forms.gle/Wg1B8kZkAkeT7SH68 або зв'яжіться з нами у будь якій спосіб та нумо крокувати разом до перемоги! Слава Україні! 
 
Найближчим часом Ви дізнаєтесь про результати роботи в рамках погоджених задач. 
К списку новостей      >