Tenable придбав компанію Bit Discovery: тепер клієнти можуть значно покращити огляд на поверхню атаки
bakotech
  
Новости
Tenable придбав компанію Bit Discovery: тепер клієнти можуть значно покращити огляд на поверхню атаки
10 июн 2022

Bit Discovery є лідерами ринку в галузі управління зовнішніми поверхнями атак (ЕАSМ). Злиття рішень Cyber ​​Exposure від Tenable та EASM от Bit Discovery відкриє для клієнтів нові можливості дослідження поверхні атаки. Таким чином, клієнти зможуть знаходити як внутрішні, так і зовнішні загрози, забезпечивши 360° оглядом на поверхню атаки і захистивши себе навіть від раніше невідомих загроз. 

Через тотальну необхідність підтримувати зʼєднання своїх бізнес-критичних додатків з інтернетом, виникає необхідність відслідковувати мінливий ландшафт загроз, до чого більшість компаній просто не готові. Тому бізнес постійно перебуває під загрозою, яку не може навіть виявити, не кажучи вже про відбиття. 

Рішення EASM від Bit Discovery постійно відстежує інтернет-зʼєднання, виявляючи та ідентифікуючи всі зовнішні активи. Так всі зовнішні загрози будуть як на долоні, що дозволить правильно від них захиститися.

Детальніше читайте у статті на сайті Tenable: https://www.tenable.com/press-releases/tenable-completes-acquisition-of-bit-discovery

К списку новостей      >