WithSecure поділилася результатами Q4 2022 року
bakotech
  
Новости
WithSecure поділилася результатами Q4 2022 року
14 фев 2023
 
 
Компанія WithSecure поділилася результатами Q4 2022 року. У своєму репорті за 4-й квартал експерти вендора зосередились на проблемах захисту Microsoft Teams та спільного доступу до сервера. 
 
Microsoft Teams – найпоширеніша служба для онлайн-зустрічей і хмарної співпраці для понад 100 мільйонів користувачів щодня. Тож вона є дуже привабливою ціллю для хакерів. До того ж стандартних функцій захисту, які йдуть в комплекті з рішенням Microsoft, недостатньо. 
 
Наступна цікава тема – це ризик атак на сервери, на яких налаштований спільний доступ до файлів. Це особливо актуально, коли незахищені пристрої отримують доступ до спільних серверів, а користувачі не розуміють важливість певних файлів. 
 
WithSecure додали розширені функції до свого продукту WithSecure™ Elements. Тепер він включає Microsoft Teams Protection як додатковий рівень для захисту хмарної співпраці та віддаленої роботи, а також функцію Server Share Protection з опцією повернення до попереднього стану, що дозволяє захистити всі спільні файли організації від програм-вимагачів. 
 
У новому репорті ви дізнаєтесь про: 
  • Захист Microsoft Teams;
  • Захист спільного доступу до Server Share;
  • Можливості платформи кібербезпеки WithSecure Elements;
  • Захист від програм-вимагачів за допомогою опції повернення до попереднього стану. 
Читайте повний звіт за посиланням: 
 
К списку новостей      >