BAKOTECH отримує звання Дистрибʼютор року на церемонії нагородження партнерів Top BlackBerry Partners for EMEA
bakotech
  
Новини
BAKOTECH отримує звання Дистрибʼютор року на церемонії нагородження партнерів Top BlackBerry Partners for EMEA
02 чер 2023
 
 
BAKOTECH отримали головну нагороду в номінації Distributor of the Year на партнерській премії Top BlackBerry Partners for EMEA. 
 
BlackBerry, провідний світовий постачальник рішень у сфері кібербезпеки, відзначив своїх найкращих партнерів в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA). Премія має на меті підкреслити цінність та ефективність компаній, які досягають успіхів у галузях, тісно пов'язаних із забезпеченням клієнтів рішеннями кібербезпеки. 
 
BlackBerry визначила переможців у регіоні EMEA в чотирьох категоріях: 
  • Top New Logo 
  • MSSP Partner of the Year 
  • Partner of the Year 
  • Distributor Partner of the Year 
Лауреати були обрані з-поміж тисяч партнерів BlackBerry на основі їхніх успішних кейсів із підвищення впізнаваності бренду та показників продажів. Також вендор оцінював діяльність партнерів, яка стосується реалізації ініціатив BlackBerry щодо виходу на ринок. 
 
«Стати Дистрибʼютором року – це честь і висока відповідальність для нас. Команда BAKOTECH серйозно ставиться до всіх своїх вендорів та робить все можливе для надання якісних послуг. Ми активно просуваємо рішення, надаємо технічну підтримку на всіх етапах впровадження продукту та працюємо над підвищенням загального рівня кібербезпеки в регіоні‎ EMEA», – сказав Мирослав Бондар, керівник департаменту B1 у BAKOTECH.‎ – «Ми вдячні BlackBerry за довіру та готові рухатись далі до нових звершень‎».‎ 
 
«Після року, коли ми побачили, що мережа каналів у регіоні EMEA суттєво зросла, для нас велика честь визнати та нагородити наших видатних партнерів», – прокоментував Аксель Конрад, старший директор відділу продажів у BlackBerry Cybersecurity. «BAKOTECH заслужено отримали свою нагороду, демонструючи, як компанії можуть за рік суттєво збільшити кількість продажів. Крім цього, BAKOTECH допомагають нам створити потужну партнерську екосистему в регіоні. Разом ми працюємо як єдина міцна команда, і з нетерпінням чекаємо на нові спільні досягнення». 
 
Більше інформації – на сайті BlackBerry:  
 
До списку новин      >