BAKOTECH отримав нагороду F5 Support Partner 2022 та став кращим дистрибʼютором F5 в 2022 році
bakotech
  
Новини
BAKOTECH отримав нагороду F5 Support Partner 2022 та став кращим дистрибʼютором F5 в 2022 році
04 сер 2023
 
 
Визнання від вендорів – це невичерпне джерело нашої мотивації.  
 
Ми з гордістю повідомляємо, що BAKOTECH не тільки підтримує свій статус Support Partner протягом декількох років, а й був визнанний кращим F5 Support Partner 2022 року. Але на цьому регалії від вендора не закінчуються, оскільки також ми були визнані кращим дистрибʼютором F5 у 2022 році.  
 
З 2019 року BAKOTECH має статус F5 Support Partner – авторизованого партнера вендора з надання технічної підтримки для продуктів F5. Цей статус дозволяє нам надавати розширену підтримку F5, яка означає, що ми офіційно приймаємо кейси від імені вендора та долучаємо технічну підтримку F5 за необхідності. Іншими словами, замовники отримують комплексну підтримку від сертифікованих спеціалістів BAKOTECH із досвідом реальних проєктів та спеціалістів команди вендора.  
 
За цей час наша сервіс-команда отримала сертифікацію F5 всіх рівнів, що дає змогу надавати сервіс найвищої якості. Про це свідчить і статистика: 85% запитів клієнтів на підтримку обробляються нашими інженерами без залучення вендора, а 90% підписаних контрактів щорічно продовжуються. 
 
Нагорода Distributor of the Year 2022 говорить сама за себе та підтверджує правильність обраного курсу в роботі з продуктами вендора та його брендом в регіонах Центральної Азії, Кавказу, Молдові та Україні.  
 
F5 — провідний виробник рішень для доставки та захисту додатків. Портфоліо вендора містить рішення для публікації додатків, зокрема локального та хмарного балансування навантаження на сервери, а також інноваційні продукти, наприклад, Web Application Firewall для захисту від DDoS та інших загроз. 
 
Дякуємо F5 за довіру та плідну співпрацю, які надихають на нові досягнення.  
До списку новин      >