BAKOTECH стає ексклюзивним дистрибʼютором рішень для безпарольного доступу від Hideez Group
bakotech
  
Новини
BAKOTECH стає ексклюзивним дистрибʼютором рішень для безпарольного доступу від Hideez Group
03 січ 2024
 
 
Міжнародний True Value Added IT-дистрибʼютор BAKOTECH продовжує формувати цілісний портфель рішень з кібербезпеки та підписує угоду з Hideez Group – виробником рішень для безпарольного доступу до корпоративних ресурсів. Тепер BAKOTECH є ексклюзивним дистрибʼютором рішень Hideez в Україні, країнах Балтії, Азербайджані, Грузії, Молдові, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Таджикистані та Туркменістані. 
 
Hideez Group Inc. — американська компанія українського походження, яка сфокусована на розробці рішень для безпечного доступу працівників до складних корпоративних систем. Завдяки цим рішенням розробник прагне розв'язати проблему вразливості паролів та спростити управління доступами для прискорення автентифікації співробітників. Усі продукти Hideez мають міжнародні сертифікації FIDO2 і FIDO U2F та експертний висновок Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, що дозволяє використання продуктів Hideez у державних, фінансових, міжнародних та інших організаціях. Отже, автентифікаційна система Hideez адаптована для використання на підприємствах з високими стандартами безпеки, таких як шпиталі, клініки, банки, промислові підприємства тощо.  
 
Рішення Hideez Authentication Service дозволяє налаштувати автентифікацію в корпоративні системи на основі унікальних ідентифікаційних даних. Зокрема, доступ може здійснюватись за допомогою фізичних ключів безпеки, мобільного додатку, криптографічних ключів Passkey, інтегрованих з персональними пристроями тощо. Водночас пароль у звичному сенсі цього слова не просто не використовується, а буквально не існує, а значить не може бути скомпрометованим чи забутим.  
 
Основні переваги: 
  • Повна відсутність пароля і ризиків, пов'язаних з ним;
  • Кастомізація варіантів автентифікації, сумісних з різними пристроями та ОС, можливість гібридного доступу (фізичний ключ + додаток); 
  • Зручна консоль управління користувачами для ІТ-адміністраторів;
  • Сумісність з популярними рішеннями корпоративної інфраструктури, такими, як: MFA, SSO, Enterprise Mobility Management, IAM, PAM тощо. 
Hideez Group має партнерські відносини з іншими компаніями, які займаються проблемами захисту та управління доступом: Yubico, PingID, One Identity, CyberArk та Ekran System, останні з яких також є партнерами BAKOTECH. Крім цього, Hideez підтримує інтеграцію з Active Directory та Azure AD, а у 2023 році вендор став Microsoft-сумісним Постачальником ключів безпеки FIDO2, що свідчить про їхню неперевершену репутацію на ринку та технологічну здатність взаємодіяти з різними системами. Окрім безпарольної автентифікації за стандартами FIDO, фізичні ключі безпеки Hideez Key підтримують стандартний вхід на основі пароля, двофакторну перевірку на основі ОТР, а також автоматичне розблокування/блокування ПК на основі близькості користувача. 
 
Проблема керування доступом щороку стає все більш виразною темою в рамках кібербезпеки, тому доповнення пропозиції на ринку рішеннями для безпарольного входу від Hideez відкриють клієнтам більше можливостей для захисту. Регулярні новини про гучні кібератаки підкреслюють слабку безпеку облікових даних та вразливість процесу доступу до корпоративних ресурсів, і, як наслідок, – необхідність впровадження фокусних рішень безпеки.  
 
Про компанію BAKOTECH  
 
BAKOTECH — міжнародна компанія, яка посідає лідируючі позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб'ютор, BAKOTECH надає професійну до- та постпродажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників. 
До списку новин      >