Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс у Чехії
bakotech
  
Новини
Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс у Чехії
16 сер 2023
 
 
Компанія BAKOTECH, міжнародний Value-Added IT-дистриб'ютор, повідомила про відкриття офісу в м. Брно, Чехія. 
 
Цей офіс став дев’ятим для компанії загалом і другим у Чехії. Філії BAKOTECH вже працюють в Україні (Київ), Казахстані (Астана, Алмати), Азербайджані (Баку), Узбекистані (Ташкент), Литві (Вільнюс), Чехії (Прага) та Польщі (Краків), охоплюючи ринки країн СНД, Азії та Європи. 
 
Відкриття офісу є частиною глобальної стратегії з розвитку BAKOTECH, розширення меж присутності та вкорінення на локальних IT-ринках Європи. Основною метою другої філії в Чехії є розвиток дистриб'юторської мережі та підтримка локальних проєктів.   
 
Компанія пропонує портфель продуктів від провідних розробників рішень і програмного забезпечення для ІТ-інфраструктури та інформаційної безпеки, включаючи: A10 Networks, AT&T Cybersecurity, BlackBerry, Carbonite, Cato Networks, Dato, Energy Logserver, Fortra, Hillstone Networks, MailStore Software, NETSCOUT, Progress Software, Retarus, Sectona, TitanHQ, Webroot і WithSecure. 
 
«Розширення присутності у Східній Європі є невід’ємною частиною стратегії компанії. Ми в BAKOTECH віримо, що для успішного розвитку бізнесу наших вендорів в різних країнах ми маємо бути присутніми локально. Впевнений, що ми зможемо продемонструвати гарні результати та продовжимо рухатись далі», — заявив СЕО компанії BAKOTECH Євген Бадах. 
До списку новин      >