Цифри не брешуть: Tenable займає перше місце за часткою ринку Vulnerability Management третій рік поспіль за даними IDC
bakotech
  
Новини
Цифри не брешуть: Tenable займає перше місце за часткою ринку Vulnerability Management третій рік поспіль за даними IDC
24 тра 2022

Дослідницький центр IDC займається аналізом ринку технологій у різних сферах IT. За результатами досліджень випускаються звіти, в яких детально розуміється та чи інша галузь ринку технологій, доступні на ній продукти та їхня частка у загальній пропозиції.

У щорічному звіті Worldwide Device Vulnerability Management Market Shares, 2020: Addressing Multiple Attack Surfaces and Realizing Greater Precision Through Prioritization, в якому досліджувався ринок продуктів для управління вразливістю, Tenable були названі лідерами, що займають найбільшу частку ринку. 

У звіті міститься інформація про те, на що потрібно звертати увагу виробникам, щоб їх продукти користувалися популярністю у клієнтів. 

Три головні рекомендації звучать так: 

  • Більше можливостей виявлення загроз у OT-середовищах. 
  • Наявність прозорої системи оцінки ризиків для ефективного розміщення пріоритетів вразливостей.
  • Зовнішнє інтернет-сканування для можливості виявити потенційно небезпечне тіньове IT.

IDC стверджують, що саме відповідність цим вимогам робить Tenable таким популярним у клієнтів. Їхні широкі можливості щодо виявлення, зіставлення та пріорітизації ризиків допомагають фахівцям з безпеки не тільки бачити кількість загроз, а й грамотно оцінювати їхню небезпеку. Таким чином Tenable допомагає клієнтам сфокусуватися в першу чергу на найбільш пріоритетних вразливостях.

Повну версію завантажуйте, заповнивши форму нижче.

 

 
 
До списку новин      >