Gartner назвали CylanceENDPOINT від BlackBerry Вибором клієнтів 2023 для захисту кінцевих точок
bakotech
  
Новини
Gartner назвали CylanceENDPOINT від BlackBerry Вибором клієнтів 2023 для захисту кінцевих точок
28 вер 2023

 

 

CylanceENDPOINT™ від BlackBerry — Вибір клієнтів 2023 серед платформ захисту кінцевих точок за версією Gartner Peer Insights. 

Нещодавно рішення від BlackBerry отримало нагороду від Gartner ® Peer Insights ™ у категорії Платформи захисту кінцевих точок (EPP). Продукт високо оцінили великі та середні компанії з усього світу. BlackBerry також є одним із двох постачальників EPP із відзнакою Customers' Choice у кожному оцінюваному регіоні світу, включно з Північною Америкою, Латинською Америкою, Європою, Близьким Сходом і Африкою (EMEA), а також Азійсько-Тихоокеанським регіоном (APAC). 

CylanceENDPOINT™ — це перше в галузі прогнозне рішення для кібербезпеки на основі штучного інтелекту. Воно забезпечує видимість атак і прискорює розслідування та реагування на інциденти з меншим втручанням людини. Нещодавно BlackBerry випустили наступне покоління свого запатентованого механізму штучного інтелекту Cylance®, знаменуючи значний крок вперед у галузі прогнозування кібератак для проактивного захисту. 

Загалом 90% клієнтів зауважили, що вони можуть рекомендувати платформу BlackBerry EPP, CylanceENDPOINT™, через можливості продукту, досвід розгортання та підтримки. Рішення про нагороду ухвалене на основі 213 відгуків станом на 30 червня 2023 року. 

Читайте повну новину від BlackBerry.

 

До списку новин      >