Mісяць війни
bakotech
  
Новини
Mісяць війни
24 бер 2022
 
 
Хочемо поділитись головними підсумками, новинами та важливою інформацією, яка накопичилась за місяць війни. 
 
Перш за все — BAKOTECH продовжує роботу. Усі наші працівники знаходяться у відносно безпечних місцях та готові працювати на благо держави. Деякі з наших хлопців служать в ЗСУ та ТРО, інші — зайняті волонтерством та іншою допомогою країні на цій війні. Але все ж ми завжди знаходимо час на роботу. 
 
Роботи в Україні звичайно стало набагато менше, але вона залишилась і ми активно долучаємось. Ми припиняємо працювати з рб, але посилюємо присутність у інших країнах за рахунок переводу спеціалістів, що працювали по Україні, на роботу з зовнішніми ринками.  
 
Всі офіси компанії BAKOTECH працюють, а це на сьогодні – Kyiv(UA)/віддалено/, Krakow(PL), Baku(AZ), Nur-Sultan(KZ), Prague(CZ), Tbilisi(GE), Almaty(KZ), Ashgabad(TM), Riga(LV). 
 
Наші вендори активно залишають ринок рф і рб, але важливіше те, що вони роблять для України: надають безкоштовні ліцензії на свої продукти, виділяють спеціалістів, а також забезпечують гуманітарну допомогу постраждалим. 
 
Безпосередньо BAKOTECH активно допомагає армії — переведено вже 3 мільйони гривень на ЗСУ. Ми агітуємо компанії приєднуватись до ініціативи допомоги ЗСУ, а також закликаємо вендорів з портфелю компанії та інших працівників бізнесу обривати звʼязки з рф і рб.
 
Керівництво BAKOTECH використовує всі свої міжнародні контакти та зв’язки для поширення інформації про ситуацію в Україні та залученню міжнародної фінансової допомоги від закордонних партнерів на потреби ЗСУ та волонтерських організацій. У цьому питанні є значний прогрес – зібрані і перераховані кошти вимірюються сотнями тисяч євро! 
 
Разом до перемоги! Слава Україні! 
До списку новин      >