Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс в Узбекистані
bakotech
  
Новини
Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс в Узбекистані
29 чер 2023
 
 
Компанія BAKOTECH, міжнародний Value-Added IT-дистриб'ютор, повідомила про відкриття офісу в м. Ташкент, Узбекистан. 
 
Цей офіс став восьмим для компанії, філії якої вже працюють в Україні (Київ), Казахстані (Астана, Алмати), Азербайджані (Баку), Литві (Вільнюс), Чехії (Прага) та Польщі (Краків), охоплюючи ринки країн Азії та Європи. Адреса нового офісу: 5-й поверх бізнес-центру New Level, вул. Тараса Шевченка, 23. 
 
Відкриття офісу — це частина глобальної стратегії розвитку BAKOTECH і розширення меж присутності на локальних IT-ринках Центральної Азії. Основними завданнями філії, розташованої в Ташкенті, є: розширення дистриб'юторської мережі, підтримка проєктів і навчання технічних спеціалістів партнерів, а також надання оперативних і якісних послуг для IT-сектору.  
 
Компанія пропонує портфель продуктів від провідних розробників рішень програмного забезпечення для ІТ-інфраструктури та інформаційної безпеки, таких як: Dynatrace, Delphix, CyberArk, Netwrix, F5, NGINX, Cloudflare, NETSCOUT, Keysight, Riverbed, Trellix, Fortra (Digital Guardian, Boldon James, Core Impact, Cobalt Strike), Picus, BlackBerry, Tenable, Nozomi Networks, Waterfall Security Solutions, Palo Alto Networks, WatchGuard Technologies, WithSecure™️, Energy Logserver та інші. 
 
«IT ринок Узбекистану активно розвивається, і наша присутність на ньому постійно зростає. Щоб налагодити ефективну роботу с локальними партнерами та клієнтами, забезпечити оперативне та якісне обслуговування IT-сектора, ми вирішили відкрити офіс в Ташкенті. 
 
Вже кілька років ми працюємо з ринком Узбекистану і бачимо, як змінюється попит на IT-продукти, з'являється багато кваліфікованих IT-фахівців, зростає інтерес інвесторів до країни. Це є ключовим показником відкритості регіону до впровадження інновацій, що є головною метою нашої компанії. Тому, прийняли рішення стати частиною цього», — заявив СЕО компанії BAKOTECH Євген Бадах. 

 

До списку новин      >