Захист від DDoS з Cloudflare
bakotech
  
Новини
Захист від DDoS з Cloudflare
28 кві 2022

BAKOTECH разом із компанією Cloudflare готові допомогти українському бізнесу в захисті вашої інфраструктури та оптимізації її роботи. 

Ми можемо: 

  • Допомогти зменшити кількість простоїв за рахунок оптимізації ресурсів;
  • Убезпечити від несанкціонованого доступу до інформації;
  • Забезпечити загальну доступність додатків;
  • Підвищити продуктивність та безпеку роботи;
  • Захистити внутрішні ресурси та контролювати користувачів;
  • Захист від DDoS-атак на рівні додатків та мереж.

Enterprise Plan Cloudflare включає в себе ряд рішень, які допоможуть вашій організації швидко та якісно вирішувати бізнес-завдання. 

Bot Management

Розпізнавання «поганих» та «хороших» роботів. Зможе захистити від крадіжки даних, допоможе зберегти конфіденційну інформацію вас та ваших клієнтів від витоку.

WAF 

Вразливості у веб-додатках є точкою входу для зловмисників. Захистіться від них, щоб уникнути ризиків компрометації, крадіжки облікових записів, персональних даних користувачів, паролів, номерів кредитних карток. 

Access + Gateway 

Рішення для віддаленого доступу, які не тільки виконують захисну функцію за допомогою аутентифікації користувачів, але й розмежують права доступу до внутрішніх ресурсів без використання VPN.

CDN 

Важливий інструмент для вашого медіа контенту, що дозволяє контролювати кешування контенту та знижує витрати на пропускну здатність. Дозволить користувачам ресурсів мінімізувати затримку між запитом та відповіддю.

В даний час Cloudlare вже допомагає більш ніж 60 компаніям в Україні. Переходьте за посиланням та залишайте заявку.

До списку новин      >